Чому промислове мило для рук завжди буде надто невідповідним для гігієни рук у харчовій промисловості

Публікація Meritech, 14 жовтня 2021 р. Коли йдеться про мило, існує більше питань, ніж відповідей. Якого типу це мило? Який його об’єм використовується? Коли останнім часом чистили дозатор мила? Чи рекомендує виробник мила конкретний дозатор або кількість його використання? Не можливо кількісно оцінити ефективність гігієни рук, якщо ці питання постійно виникають. Ось чому важко покладатися на […]
Читати далі

Антибактеріальне мило «UltraPure» має клінічні наукові підтвердження, на відміну від промислового мила для рук

Публікація Meritech, 11 жовтня 2021 р. Під час розробки Автоматизованих станцій для миття рук CleanTech®, компанії Meritech було відомо про те, що існує дуже багато чинників, притаманних стандартному промисловому милу для рук, щоб забезпечити видалення понад 99,9% патогенів з їх новою технологією гігієни. Meritech потрібен був гігієнічний розчин, який працював би швидше і краще, ніж промислове мило […]
Читати далі

Чому антибактеріальне мило «UltraPure» є кращою альтернативою промисловому милу для рук

Публікація Meritech, 27 вересня 2021 р. З перших днів своєї діяльності компанія Meritech знала, що вона не може покладатися на традиційне мило для рук, розробивши новий процес гігієни рук, який міг бути найефективнішим лише з Автоматизованими станціями для миття рук CleanTech® . Є занадто багато чинників, задіяних у використанні промислового мила для рук, таких як його необхідна кількість, […]
Читати далі

Інструментарій гігієни працівників

Соціальний Договір щодо гігієни Безпека харчових продуктів є пріоритетним напрямком для кожного виробника продуктів харчування; і хоча багато зусиль докладається для створення та підтримки процесів і проце- дур, спрямованих на запобігання ризику забруднення в харчовому ланцюжку, багато з них не враховують ключовий аспект, який може вплинути на безпеку харчових продуктів: поведінку людини. Саме в цьому […]
Читати далі

Історія успіху клієнта: Виробництво з копчення лосося компанії «Honey Smoked Fish Co.».

Клієнт: «Honey Smoked Fish Co.» Місце знаходження: Денвер (Колорадо). Галузь: Харчова промисловість. Компанія «Honey Smoked Fish Co.»  співпрацює з компанією Meritech понад 6 років. Вона впровадила системи CleanTech® ще в 2014 році, щоб поліпшити миття рук, забезпечити безпечне пересування між виробничими площами і надалі культивувати культуру безпеки харчових продуктів. Дізнайтеся більше про історію успіху цього клієнта нижче: […]
Читати далі

Чи завжди рукавички, що відповідають вимогам для харчових продуктів, придатні для роботи з ними?

Автор: Ден Флінн, 16 серпня 2021 р. Перехресне забруднення незахищеними руками є поширеним фактором, що сприяє спалахам захворювань, що передаються через їжу. Але наскільки кращим є застосування «харчових» рукавичок? Стів Ардах є головним виконавчим директором компанії Eagle Protect, яка постачає рукавички, що підлягають «дактилоскопічному» аналізу. Процес забезпечення безпеки харчових продуктів і тестування набагато перевищують вимоги […]
Читати далі

Деякі пандемічні звички будуть корисними навіть після завершення COVID-епохи — NYT

Коронавірус навчив людей деяким корисним речам. Пандемія коронавірусу виробила у людей нові звички, зокрема, COVID-19 навчив людей мити руки, і цю звичку корисно залишити навіть після завершення пандемії, пише The New York Times. Миття рук поряд із постійним носінням масок та соціальним дистанціюванням, допомогло багатьом людям врятуватися від хвороби, поки хвилі COVID-19 спустошували планету. Зараз, […]
Читати далі

Історія успіху клієнта: Кондитерське виробництво «Корпорації Elmer Candy».

Клієнт: Кондитерське виробництво «Корпорації Elmer Candy». Місце знаходження: м. Пончатула (Луїзіана). Галузь: Харчова промисловість. Відвідавши конференцію IFT (Інституту харчових технологій) та побачивши Автоматизовані станції для миття рук компанії Meritech® в дії, пан Бернд Вебер, технічний директор і віце-президент з технологічних процесів «Корпорації Elmer Candy», переконався, що CleanTech® є ідеальним рішенням для забезпечення постійної гігієни рук на їхньому виробництві. […]
Читати далі